VAANHOLT AUTO’S – GOED OP WEG

Weet je wel waar je aan begint? of zou je dat nou wel doen? kreeg ik als reactie nog wel eens te horen. De economische situatie is op dit moment ook zeker niet rooskleurig, maar als ik het nu kan redden, dan gaat het mij in betere tijden zeker goed af. Als je de kans krijgt om je droom te verwezenlijken dan moet je dat doen.

Na ruim vijftien jaar voor verschillende auto- en autoschade bedrijven gewerkt te hebben als automonteur en autoplaatwerker ben ik op 1 april 2005 gestart met mijn eigen bedrijf: Vaanholt auto’s op het industrie terrein aan de Sluisstraat 5-09 in Delden. (voorheen een opslaghal van Kirsten Kaarsen). Per 1 januari 2016 zijn wij verhuist naar de Dennen 17 in Delden.

Auto’s zijn mijn passie. Het model, de techniek, het onderhoud, eigenlijk alles wat kan rijden heeft mijn interesse. Het is natuurlijk al geweldig dat je van je hobby je werk kan maken, maar een eigen zaak, dat was toch wel mijn droom. Mijn kracht is mijn eigen vakmanschap. Ik sta 100% achter het werk dat ik aflever en de persoonlijke service.

Het is net dat beetje meer voor hetzelfde geld! Ik doe zelf de in- en verkoop van auto’s, reparatie en onderhoud van elk type voertuig (auto, caravan, aanhangwagen), grote of kleine beurten, APK, banden en schades. Ook de administratieve afwikkeling van de schades met de verzekering regel ik voor de klant. Er is bovendien altijd vervangend vervoer beschikbaar.

Ik bezit de benodigde vaktechnische kennis en diploma’s als autoplaatwerker en schadespecialist. Op 4 juli 2005 heb ik het diploma “Keurmeester Periodieke Keuring Lichte Voertuigen” bij het Innovam Branchekwalificatie instituut te Nieuwegein gehaald.

Elke twee jaar neem ik hiervoor weer deel aan een herhalingsexamen. Dit is ook om je technische vakkennis natuurlijk optimaal te houden. Doordat ik een erkend RDW-lid ben blijf ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op vervoersgebied.

De aanschaf van twee bruggen, waarvan één speciaal voor schades, was naast de koop van het pand op 11 februari 2005, de grootste investering die ik gedaan heb. In 2006 heb ik tevens nieuwe apparatuur geïnstalleerd om ook geheel zelfstandig auto’s te kunnen keuren en afmelden bij de RDW. Een APK van voertuigen zal altijd blijven, maar door alle nieuwe snufjes en technieken zal de aard en frequentie van de APK vanaf 2008 wel veranderen. Ik streef ervoor om nummer één in kwaliteit te zijn. Ondernemen is durf hebben, van aanpakken weten, investeren, de juiste beslissingen weten te nemen en proberen een mooi goedlopend bedrijf op te bouwen. Iedere dag is anders, je kunt de toekomst niet plannen, maar er wel een eigen draai aan geven en dat gaat tot nu toe prima.

U kunt mij altijd vrijblijvend bellen ( Tel: 074-3764331 / 06-15290579 ) of nog beter; kom langs bij Vaanholt auto’s aan De Dennen 17 ( Tegenover For farmers ) en laat de schade of het probleem aan mij zien. Ik kan dan direct met U overleggen, advies geven, een schade/calculatie maken en indien mogelijk een (nood)reparatie verrichten.

Veel rijplezier en graag tot ziens,

Erwin Vaanholt

  • Als je de kans krijgt om je droom te verwezenlijken dan moet je dat doen!Erwin Vaanholt
  • Mijn kracht is mijn eigen vakmanschap. Ik sta 100% achter het werk dat ik aflever en de persoonlijke service!Erwin Vaanholt

LAATSTE NIEUWS

Terug naar boven